SkiJAM

Cserkészek és barátaik sítúrája - ez a SkiJAM. És hogy pontosan mit is csinálunk itt? Olvass tovább.

Friss topikok

  • Monty H.: Aláírom, hogy a netkapcsolat sokszor nem volt tökéletes... Sokszor meg nem is volt... :-) (2011.02.06. 09:29) Folytatódik a síkaland

Folytatódik a síkaland

2011.02.02. 09:36 - Monty H.

Az időjárás eddig viszonylag kegyes volt hozzánk, és az előrejelzések szerint a következő napokban túlnyomórészt napsütéses időnk lesz. A völgyekben olykor kifejezetten melegünk van, míg a csúcsok közelében a szél néha elég kellemetlenül fúj. 

Az első fotózási alkalom során a vállalkozó kedvűekről készítettünk fényképeket, illetve videót. Nagyon tanulságos dolog lehet így visszanézni egy-egy siklást…

Közösségi, ám fakultatív programjaink közé tartoznak a szálló wellness-központjában tartott fürdőzések, illetve mozizás, továbbá tegnap este sor került a pókerbajnokságra is, melynek fődíja néhány palack vörösbor volt a villányi Tiffán Pincészet jóvoltából.

A bejegyzés trackback címe:

https://skijam.blog.hu/api/trackback/id/tr902632798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tommm 2011.02.04. 19:51:28

lesz még post vagy mindenki eltörte a kezét vagy ott is lekapcsolták a netet?:)

Monty H. 2011.02.06. 09:29:25

Aláírom, hogy a netkapcsolat sokszor nem volt tökéletes... Sokszor meg nem is volt... :-)
süti beállítások módosítása