SkiJAM

Cserkészek és barátaik sítúrája - ez a SkiJAM. És hogy pontosan mit is csinálunk itt? Olvass tovább.

Friss topikok

  • Monty H.: Aláírom, hogy a netkapcsolat sokszor nem volt tökéletes... Sokszor meg nem is volt... :-) (2011.02.06. 09:29) Folytatódik a síkaland

Már csak hetek kérdése...

2012.01.04. 16:30 - Monty H.

Örömmel adjuk hírül, hogy már 280-an jelentkeztetek az idei SkiJAM-re. Ez az eddigi legnagyobb létszámú cserkész sítábor, amelynek ezúttal a franciaországi Puy-Saint Vincent és a környéki síterepek adnak otthont.

Új támogatónk, a Pasaréti Síiskola felajánlotta, hogy a SkiJAM minden résztvevője 1 órás műanyagpályás síoktatáson vehet részt ingyen, amelyre a sífelszerelést is ingyen biztosítják, amellyel már itthon is segítünk a kezdőknek az alapok biztonságos elsajátításában, ill. haladóbbak technikájának csiszolásában.

Az idei SkiJAM különlegessége, hogy csillagtúraszerűen lehetőség van majd mindennap más-más terepeken síelni. Lesz éjszakai síelés, wellness, lasertag, partysátor, síversenyek, magyar misék, közös tábortűz, havas sportok (hóröplabda, hórugby).

Újdonság, hogy összeállt egy kisebb "családi altábor", amely jövőre reméljük még népesebb lesz.

Felhívjuk a figyelmet, hogy aki még szeretne jelentkezni, legkésőbb január 10-ig teheti meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://skijam.blog.hu/api/trackback/id/tr353519482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása