SkiJAM

Cserkészek és barátaik sítúrája - ez a SkiJAM. És hogy pontosan mit is csinálunk itt? Olvass tovább.

Friss topikok

  • Monty H.: Aláírom, hogy a netkapcsolat sokszor nem volt tökéletes... Sokszor meg nem is volt... :-) (2011.02.06. 09:29) Folytatódik a síkaland

Az első nap

2011.01.30. 23:03 - Monty H.

Megkezdődött!
Több hónapos előkészítő munka, számos hírlevél, hosszas csomagolás és még hosszasabb utazás után itt vagyunk végre az Alpokban, a franciaországi Orelle falucskában. Népes, 150 fős csapatunknak egy barátságos és jól felszerelt üdülőszálló ad otthont, amelytől nem esik messze a felvonó alsó állomása sem, ahonnan reggelenként elindulunk az egyre ismerősebb síterep felé…

A Három Völgy nevezetű sírégió 600 kilométeres pályahosszával a világ legnagyobb összefüggő síterepe. Mi a Val Thorens nevű – közel 160 kilométeres pályahosszú – körzetében mozgunk. A környék kiválóan karbantartott és szemet gyönyörködtető látványt nyújt. 

A szervezők oktatást is szerveznek erre a hétre. Kezdő, középhaladó és haladó csoportban fejleszthetik majd tudásukat a jelentkezők, hivatásos síoktatók segítségével.

A bejegyzés trackback címe:

https://skijam.blog.hu/api/trackback/id/tr172629730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása