SkiJAM

Cserkészek és barátaik sítúrája - ez a SkiJAM. És hogy pontosan mit is csinálunk itt? Olvass tovább.

Friss topikok

  • Monty H.: Aláírom, hogy a netkapcsolat sokszor nem volt tökéletes... Sokszor meg nem is volt... :-) (2011.02.06. 09:29) Folytatódik a síkaland

Interjú

2011.02.09. 14:12 - Monty H.

Az ünnepélyes SkiJAM zárást és eredményhirdetést követően arra kértük Kőszegi Tamást, a tábor vezető oktatóját, hogy ossza meg velünk a síoktatás során szerzett benyomásait.


Tamás elmondta, hogy a kedvező időjárás mellett rendkívül elégedett a teljes SkiJAM-es csapat hozzáállásával, mind emberileg, mind síelés tekintetében. Ahogy záró beszédében is kiemelte, pályafutása során még nem sosem tapasztalta, hogy ennyire profi szinten síelő fiatalok is (önszántukból) oktatáson vegyenek részt. Elmondta, hogy a haladók oktatása közben sokszor úgy érezte, nem is "tanár-diák" szerű a felállás, hanem inkább partneri, ahol az oktatott is nyugodtan visszajelezhet a többiek vagy akár az oktató síelésére vonatkozóan. Hozzátette, ez a folyamatos továbbképzés az egyetlen módja annak, hogy a mozgáskoordinációs visszafejlődés ("szétesés") helyett előrelépés valósulhasson meg az egy hét alatt. Emellett külön kitért a kezdők lelkesedésére, illetve őszintén bevallotta, hogy a síoktatás csak akkor tud magas színvonalalon működni, ha vele szemben is mosolygós, élettel teli, vidám csapat áll. A SkiJAM-en ez 100%-ig teljesült. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://skijam.blog.hu/api/trackback/id/tr862649131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása